Monterbygge på Flextronics idag!

Idag påbörjades Gutekorn-föreningens monterbygge på Gamla Flextronics i Visby som f.n. är mässhall och inhyser Hushållningssällskapets årliga Julmarknad 19-21 november.

Väl där efter mycket arbete, är det brrr….kylslaget i lokalen. Men vi får upp värmen så småningom. Nilsson har med sig de verktyg som behövs, Curre kommer med hyllorna vi inte fick plats med och Sten forslar mjölet, som malts och packats av Roma Valskvarn, till destinationen. Här gäller att veta vilken etikett man ska sätta på vilken påse! KUL!

Vi hoppas på god tilllströmning som alltid på dessa marknader och ser fram emot en välbehövlig semester med direktflyg från Visby till GranCanaria i början av december.

Marknaden pågår 19-21 november och vi gör alltid vårt bästa! Dessutom lagar vi mat varje mässdag mellan 14 o 15. Fredag lagar Mattias ”kornotto” av Borstvete helkorn, lördag lagar Riina en sallad av Borstvete helkorn och på Söndag får man smaka på en dessert som baseras på råg.

VÄLKOMNA till Flex 11-17 alla dagar!

PS vi har nya intressanta mjölsorter att sälja! Gutekorn Borstvete, helkorn, fullkorn och sikt samt Gutekorn Vårspelt, fullkorn och sikt. Alla som köper mjöl av oss får ett recepthäfte på köpet! Mjölet säljs till mässpriset om 40 kr för en 2-kilospåse. Mycket prisvärt!
Vi har även förkläden och miljökassar med broderad Gutekorn logo till försäljning!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s