Test med ny bakmetod

Under  jul och nyårshelgerna har jag haft möjlighet att testa nya bakningsmetoder för våra Gutekornsorter. Jag har bakat ett långjäst ljust surdegsbröd med vårspelt och borstvete och bakat av det i mycket högre temperatur än vanligt, på het plåt och med is i ugnen.

Det blev väldigt gott och fin skorpa med god smak. Metoden rekommenderas varmt. Recepten hittar du i Martin Johanssons bok Enklare bröd, recept på knådfria bröd med och utan surdeg.

Här kommer du till Martins blogg med olika tips!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s