Manfred Enoksson testar Gutekorn sorter!

Under två dagar har vi haft nöjet och glädjen att ha Manfred Enoksson från Saltå Kvarn i Järna hos oss på Gotland inom ramarna för Gutekorn Leader projekt. På Rute Stenugnsbageri har idag provats och smakats på Gutekorn sorter av spannmål, som kan vara tänkbara att odla i större skala framöver för framförallt bakning.
Manfred har gått igenom ett antal sorter tillsammans med odlare, medlemmar och styrelseledamöter i Gutekorn ekonomisk förening. En mycket intressant dag!

Imorgon torsdag blir det regelrätt kurs för flera restauranger och andra yrkesverksamma som använder Gutekornsorter i sin verksamhet. Dessutom får vi besök av media!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s