Guteknäcke tillverkades på Tofta Strandbageri

Under ledning av flerfaldiga svenska mästaren i knäckebrödsbakning, Kertin Englund från Hara Gård i Jämtland genomfördes en mycket inspirerande kurs i knäckebrödsbakning på Tofta Strandbageri.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Gutekornmjöl i olika blandningar provades och många olika lyckade och även misslyckade produkter fick se dagens ljus i Tofta.
Gotlandspressen kom och var nyfikna, det tycker jag är fantastiskt!

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s