Gutekorn atingsdag i Roma Valskvarn

Gutekorn förening/styrelsen har haft atingsdag i Roma Valskvarn för att etikettera om lagret till KRAV. Nu när vi är KRAV certifierade krävs det att samtliga produkter som säljs till konsument har korrekt KRAV märkning. Dvs det ska finnas KRAV-märke, EU ekologiska märket, certifieringsorganisationens kod samt Jordbruk Sverige med på etiketterna, vilket betyder att samtliga kanistrar i lagret skulle tas upp och tilläggsmärkas. Det gjorde vi lördagen den 4 augusti kl 10-15.  Tack till alla som ställde upp i värmen!

Från och med 1 augusti gäller för alla våra kunder att i lagret får endast hämtas hela kanistrar dvs inga enstaka påsar. Det får inte finnas brutna förpackningar på lagret.
Små och enstaka förpackningar inköps i Roma Valskvarns butik. Vi fakturerar endast för hela kanistrar som hämtas på lagret.
Just nu är det 10% rabatt på fullkornsmjöl av Gutekorn Borstvete, augusti ut, utmärkt att blanda i lantbröd, baguetter, till pita/hamburgerbröd och inte att förglömma knäckebröd eller knap! Läs mer på våra receptsidor och bli inspirerad!
Välkommen med din beställning.
Borstvete finns också i 25-kilossäckar till bagerierna. Vem blir först att ta fram ett gott Borstveteknäcke eller ostknäcke på Gotland?
Borstvete är vid sidan om Vårspelt det spannmålsslag vi har ca 20-30 ton av till förfogande under hösten. Vi väntar på att få skörda årets grödor och hoppas på god tillgång och god kvalitet!

Det finns nya recept under receptfliken, Gutekorn ljummen efterrätt av Vit Emmer, Gutekorn Netas Rauripskake och Gutekorn matigt utflyktsbröd att fylla med det man gillar!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s