Matlagning på Radio Gotland

Matlagningsprogram på Radio Gotland är det varje fredag.

Nu i fredags lagade Riina mat med Gutekornprodukter.

Vi fick äta en kall förrättssallad på Borstvete, en huvudrätt med Vårspelt Ris och Karljohanssvamp och en efterrätt av Vit Emmer med hallonkompott.
Alla recepten finns på receptsidan på www.gutekorn.se

Lyssna på inslaget här. Kl 11.30 -12, startar m nyheter. Håll till godo.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s