Dags att räkna intäkterna på Julmarknaden

Hushållningssällskapets julmarknad 2012 anordnades på Wisby Strand, Kongresshallen, i Visby. Förutom utställarna fanns det café och möjlighet att äta jultallrik, gröt och skinksmörgås. Desstom bjöd många utställare på smakprover, jag vet att Jägargillet bjöd på rökt rådjur som gick åt som smör i solsken. Gutekorn deltog med en sedvanlig monter och därutover även i tävlingen Gastronomiska Matverk 2013, där Sten Rosvall tillsammans med Pia Westergren från Sanda Bageri ställde upp tillsammans med en Gotländsk mannagrynspudding av Vit Emmervete.
Det var åtta produkter med i tävlingen, varav tre från bröderna Wikström. Övriga produkter var från Gutedelikatesser, Lilla Bjers Gårdsbutik, Botvide Gård i Lau,  Olsvenne Lamm i Näs och Gutekorn.
De tre första placeringarna kammades hem av bröderna Wikström och Olsvenne Gårdskött.
Förhoppningsvis får vi veta hur juryn bedömde produkterna och vad som kan förbättras hos dem som inte fick någon placering.


Som ni förstår så hamnade vi utanför prispallen denna gång.
Men, vi försöker väl igen, nästa år! Då är vi ju Matlandethuvudstaden 2013. Finns alla chanser i världen att sätta Gutekorn på kartan.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dags att räkna intäkterna på Julmarknaden

  1. Anders Nilsson skriver:

    Intressant länk i ATL. Kanske något för GutEKOrn. http://www.atl.nu/lantbruk/n-gra-av-vetets-hemligheter-avsl-jade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s