Ny styrelse Gutekorn

På styrelsemöte 17 april välkomnades Urban Allmungs som ny styrelsemedlem i Gutekorn styrelse. Urban är ekologisk odlare i Havdhem och har i några år odlat Gutekorn-sorter för uppförökning.

Gutekorn styrelse 2013 04 17

Han står bakom alla och är längst av oss…
På styrelsen beslutades bland annat att Fältvandringen med Hans Larsson äger rum tisdagen den 30 juli i år. Anteckna datumet redan nu i kalendrarna.
Fredagen den 9 augusti är det en historisk matvandring eller vad man ska kalla det vid Lojsta Slott med avslutande buffé med mat av Gutekornprodukter från folkvandringstid till nutid. Det ska bli spännande, eller hur?

Vidare har årsmötet beslutat att införa en serviceavgift för medlemmarna om 250 kr+ moms för insatsmedlemmar samt att stödjande medlemmar hälsas välkomna till föreningen genom en årlig avgift om 250 kronor, som sätts in på Gutekorns bankgiro nr 309-9603. Efter du gjort din betalning så sänder du in dina uppgifter om namn adress telefonnummer men inte minst e-postadressen till oss (riina.noodapera@hush.se) så får du meddelande när något nytt händer i föreningen och erbjudande om rabatter, nya produkter, fältvandringar, marknader etc.

För den som är intreserad av att beställa våra böcker, som beskriver arbetet med Gutekorn,  kan höra av sig till sekreteraren enligt ovan. Böckerna kostar mellan 425och 450 kr st beroende på rabatter som erbjuds vid beställning. Eftersom de är fotoböcker och tillverkas styckvis får man ibland vänta på bra rabetterbjudanden från företaget.
Gutekorn böcker

Jag måste erkänna att jag är riktigt stolt över det senaste brödet jag bakade på rågsurdegsgrund, Borstvete fullkorn och Vårspelt sikt.
Döm själva om det är tjusigt eller inte!
bröd 1

bröd 2

Gott var det åtminstone!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s