Ordförande firar 60 år i Halla

Styrelsen representerades lördagen den 28 september av Curre och Riina med respektive. De andra var utomlands eller på”Babben”!
Hur kan man missa nåt sånt!
Styrelsen gav Sten ”korgen”, fast på ett vänskapligt vis förstås med lite ny inspiration och tack vare denna dag en ny produkt. Den kan ni leta efter under Gutekorn/recept/pirrvitter.
Sten 60 002Dekorationerna i fönstren andades Gutekorn
Fönsterdekorationer

Förrätten var Gutekorn! Sallader med helkorn, pasta och bröd av vårspelt! Yess! Sten vet hur man marknadsför gotländska produkter! Förrätt Sten 60 1 Sten 60 2 Sten 60 3 Sten 60 4
Skål på sej Sten! Sten 60 6
Sten blev även ”medaljerad” under kvällen, tack till Netas fingefärdighet och konstnärsskap. Denna medalj har aldrig tidigare utdelats. Curre höll tal. Någon kommenterade att det är ju som att det är Gutekorn som fyller år…fast det var ju egentligen Sten. Stens bror tyckte käckt att istället för Mackmyra Whisky så ska vi se fram fram emot ”MarteboMyrwhisky” i framtiden. Man vet aldrig vad det kan bli av det som Sten odlar. Varken pärar eller spannmål.
Det bjöds även på helgrillat Gutelamm och frågan är varför är det godare än annat lamm eller är det någon skillnad alls?
Det ska vi ta reda på i ett gemensamt projekt där även Gutekornspannmålen skall få testas: har de godare smak än annat spannmål eller ej? http://ursprunggotland.wordpress.com   Sten 60 7På bordet denna bild tagen i något obevakat ögonblick. Men det såg vi inget av så länge vi var kvar på kalaset.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s