Mer bröd!

Brödlabbet fortätter att testa olika sorters spannmål från olika platser.
Vi fick fem nya prover 28 april, provade Anders, Sussi, Urban och Riina och såhär såg de och vi ut:

provsmak 2
bröden 2 en bit kvar Bröden var mer uppjästa denna gång, såg ut som spruckna sockerkakor i toppen, mer fuktiga i inkråmet och mer utslätade i smak men mycket goda!

I senaste omgången smakade vi bröd av vårvetesorter odlade på Krusenberg i Uppsala:
31. Diamant
32. Lv Dalarna
33. Vårspelt Gotland
34. Våremmer
35. Dacke

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s