Dags för nya provsmakningar med Brödlabbet!

Ja då var det dags igen att börja provsmaka bröd av kulturspannmål odlade på olika platser i Sverige, bakade av Brödlabbet. Här läser du om projektet.
Veckorna 5,7 och 9 kommer det bröd och i slutändan blir det 10-14 omgångar. Vi hoppas få ihop gänget igen samt att vi har blivit bättre på att smaka efter förra provomgången.
Efter sammanställningen av förra omgångången låg ju Vårspelten från Gotland väldigt bra till.
Vi får se hur det blir efter denna omgång…
Vill du delta i provsmakningarna så hör av dig till oss!
Det har tidigare smakats i Halla och i Hemse.
Provsmakningarna och bedömningarna genomförs i samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan.

Så här såg bröden ut. Vi väntar på att få veta vad vi smakat på. Nr 47 var godast!
Nå, vad säger man?
Facit:

  1. Jusso vårråg Ekhaga 44. Jusso Krusenberg 45. Höstråg Alnarp 46. Jusso Alnarp 47. Höstråg Gotland!!!!

brödprovning 27 jan 2

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s