Sista provningarna på gång i projektet

Sista omgången i serien som provades 17 juni var
sista brödprovningen 17 juni

vårveten odlade på Ekhaga:
76. Vårspelt Gotland
77. Våremmer
78. Algot
79. Kärn
Ett stort och varmt tack för att ni har varit med och smakat! Jag ska nu göra mitt bästa för att sammanställa, ni kan följa arbetet på www.brodlabbet.se/kulturbrod Om ni har frågor eller synpunkter är ni hjärtligt välkomna att höra av er. Jag kommer att presentera projektet på den nordiska kornkongressen i Steinkjer 7-9 juli.

Vänliga hälsningar, Caroline

Brödlabbet – ekologiskt surdegsbageri www.brodlabbet.se
Det har skrivits ett ”Brödmanifest” som man kan läsa mer om här
Den första juni provade vi
bröd 1 juni 2

tre vårveten och ett höstvete från Krusenberg:
72. Algot
73. Enkorn (höst)
74. Ella
75. Kärn

Det föregående provet 18 maj var:
höstveten från Ekhaga. Spännande, de var väldigt olika den här gången!
bröd och arbetsmöte 001
68. Ure
69. Svart emmer
70. Borstvete Gotland
71. Jacoby borst

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s