Årsmöte 2018

Årsmöte 2018 ägde rum på Björkegården invid Björke kyrka.
Vackert solsken och gott fikabröd såklart!
Ise Ljungqvist från Hejde Knäcke berättade om vad tävlingen ”Matverk” ledde till på fastlandet där företaget gick vidare till riksfinalen med sitt knäckebröd av Vårspelt och Gotlandsråg. Deltagandet i Gastronomiska Samtal i Nyköping hade varit intressant, med många inspel kring mat och klimat och måltidens betydelse för människan.
Ise rådde fler att jobba med produkter, att vara med i tävlingen men okså försöka besöka evenemanget och delta i grupparbetena. Per Hogeby tog initiativet till en diskussionsgrupp kring skogen av märkningar som drabbar småföretagare vilket ledde till ett ”manifest” som skickas vidare.

Efter årsmötesförhandlingarna diskuterades gemensamma frågor avseende kvalitetsarbetet av Gutekornsorter, nytt projekt avseende detta och beställningar från marknaden som tyvärr inte kan tillgodoses i nuläget eftersom enkornsvetet måste börja uppförökas från noll, det gick ej att skörda i höstas på grund av det myckna regnandet.

Nya medlemmar välkomnades till styrelsen och gamla avtackades med blommor respektive handdukar med tryck.

Gutekorn websida är uppdaterad med nya styrelsen, nya stadgan samt medlemsansökan och de aktuella medlemskategorierna.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s